Clubul Roman de Kendo
Presa
Emisiuni TV
Articole
Parteneri
Doneaza 2%

CUPA ROMANIEI LA KICK BOX

22 decembrie 2012 

Cupa Romaniei la Kick Box a fost organizata de CRK sub egida Departamentului All Styles din cadrul FRAMC. S-a desfasurat in incinta salii de sport a scolii nr. 79, Bucuresti.

Desi a avut loc in ajunul sarbatorilor de iarna, Cupa Romaniei s-a bucurat de o prezenta neasteptat de buna. Au participat 104 sportivi de la 10 cluburi ale celor doua Federatii de Arte Martiale: FRAMC cu Departamentul All Styles si FRAM cu Departamentul Wushu. 

Sportivii au luptat pe cele 3 stiluri de tatami: Semi-Contact, Light-Contact si Kick-Light. Am avut parte de multe meciuri spectaculoase, iar cei doi Campioni Mondiali fratii Chirea au luptat la seniori la Kick-Light, unde Chirea Valentin(15 ani)  a castigat locul I la categoria -69kg, iar Chirea Alin(17 ani) in categoria de -63kg, a reusit sa ajunga in finala si a pierdut in fata Campionului National de K1 Cristian Spetcu (22ani)(CS. Ciprian Sora). Ambii sportivi au oferit un meci spectaculos fara menajamente, chiar daca cei doi sunt prieteni.

Moldoveanu Daniel intr-o categorie cu 8 sportivi la -79kg, seniori,  a reusit sa castige locul I, intalnind in finala Vicecampionul Mondial la Kick Light Juniori si medaliatul de bronz la recentul Campionat European de Kick Box Seniori din Bucuresti - Andrei Costea (CS.Bushi).

Fulga Maria a castigat detasat pe ambele stiluri de lupta: Light-Contact si Kick-Light, categoria -60kg, seniori feminin.

Castigatorul categoriei -89kg, seniori - Vodea Eugen a avut o revenire spectaculoasa. In ultimii 6 ani din cauza unei accidentari, a participat la competitii doar in calitate de arbitru, fiind singurul arbitru roman de tatami care a oficiat la centru la Campionatul European de Kick Box 2012, Bucuresti. 

Ionescu Mihai a castigat categoria -74 kg la juniori mari(16-18 ani)pe doua stiluri de lupta: Kick-Light si Light-Contact, el avand doar 15 ani. 

Radulescu Stefan, la categoria -57 kg 14-16ani, la Light-Contact a castigat in fata lui Jabbari Hadi (CRK), iar la Semi-Contact categoria -63kg - categorie mixta de juniori si seniori, a ajuns in finala unde a pierdut in fata lui Alin Chirea.

Jabbari Hadi a castigat si locul II la Kick-Light -60kg, 14-16ani. Iar fratele sau Jabbari Homi a castigat locul III la aceleasi categorii de greutate si varsta pe Kick-Light si Light-Contact.

La copii la categoria 6-8 ani, -25kg, categorie mixta feminin - masculin, Plesea Clara a batut toti baietii, in finala invingand-ul pe colegul ei de club Croitoru Matei.

Boca Emanuel a castigat locul II la categoria 8-10ani, -32kg.

Nedelcu Daniel a castigat locul III la categoria 8-10ani, -32kg.

Datorita rezultatelor obtinute, CRK a castigat Cupa Romaniei cu punctajul maxim de 71 de puncte, la o distanta semnificativa fata de castigatorii locului II - CS. Ciprian Sora, 49 puncte si locului III - UNEFS, 39puncte.

Le uram succes tuturor sportivilor Clubului Roman de Kendo in anul 2013.

La Multi Ani!

 

 

 

 


Copyright 2012 www.clubulromandekendo.ro - 073.050.5877 sau 074.012.0760